Yorumlar
E-Mail

Bütün kızlar toplandık, toplandık, toplandık!

8/22/2009 12:49:00 ÖÖ Gönderen Esclusivo Sportivo

İngiltere'de Ligler start verdi heyecan fırtınası başladı. Ancak Ada'da bir lig var ki, her geçen yıl daha da büyüyor ve pazar günü 2009/2010 sezonuna "meribaa" diyecek. 2002 yılında 4 takımla kurulan GFSN Ulusal Futbol Ligi. Yeni sezonda ise 12 takım mücadele edecek. Ligdeki futbolcu sayısı 280 civarında.

2008/2009 Şampiyonu Nottingham Ball Bois FC

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Nottingham Ball Bois FC bu sezon da favoriler arasında. Ligi sıfır puanla sonuncu bitiren Leftfooters FC küme düşmedi çünkü düşecek küme yok.


Kale direklerine dikkatinizi çekerim


Titan - Bandits maçında ön direğe kaleciye yakın markaj!



Gelelim sadete.... Bu lig bildiğimiz liglerden değil. GSFN'nin uzantısı "The Gay Football Supporters Network", yani kibarca Türkçe'ye çevirmemiz gerekirse "Homoseksüel Futbol Taraftarları Ağı". Aslında bu ağ, futbolu seven homoseksüeller tarafından kurulmuş bir grup. Daha sonra ilgi artınca bir Lig kurmaya karar verilmiş. Ve en nihayetinde ulusal bir lige sahip olmuşlar.... Maçlarda kibarlıktan faul olur mu, golden sonra kaç dakika sarmaş dolaş seviniyorlar? yenilince ağlıyorlar mı? Birbirlerine kızınca nasıl küfür ediyorlar? Topa vururken içleri cız ediyor mu? insan merak ediyor hani! Maç başlamadan önce kale seçimi için yazı tura atmak yerine tekerleme tavsiye ediyorum:
oooooo
iğne battı
canımı yaktı
tombul kuş
arabaya koş
arabanın tekeri
ingiltere şekeri
hop hop altın top
bundan başka oyun yok

0 Response to "Bütün kızlar toplandık, toplandık, toplandık!"