Yorumlar
E-Mail

Moskova metrosu

9/30/2009 02:00:00 ÖS Gönderen Esclusivo Sportivo




Bir yıl önce bir türk takımı Moskova'ya gitmiş olsaydı, 70 milyon şu dakika itibariyle büyük bir heyecan içinde olurdu. Hatta dünya'nın gözü o takımımızın üzerinde olacaktı. Ama şu an o heyecanı yaşadığımızı söyleyemeyiz. Beşiktaş bu akşam, geçen yıl Şampiyonlar Ligi finalin in oynandığı Lujniki stadında CSKA Moskova ile karşılaşacak. Moskova denilinci ilk akla ne gelir? Kremlin, Kızıl Meydan, Vodka ve güzel kızlar. Bence Moskova metrosu bu saydıklarımın hepsini geride bırakır. Dünyanın en büyük metrolarından ama dünyanın en güzel metrosudur. İnsanın çıkası gelmiyor. Resmen bir müzeye girmiş gibi oluyorsunuz. Sırf metroyu görmek için gelen turistler var. Yolunuz düşerse, mutlaka Moskova'nın yer altını ziyaret edin.


Tarihi güzelliğini bir kenara bırakalım. Bir rus "Metro haritan kadar konuş" diye laf atsa pek cevap veremeyiz herhalde. Yanyana koyduğunuz zaman traji komik görüntü ortaya çıkıyor. Bizim hatların bazıları haritada var ama henüz tamamlanmadı. Ama bu akşam Beşiktaş istediğini alırsa verecek güzel cevabımız olur.

6 Response to "Moskova metrosu"

  1. home Said,

    Fotograflar guzel gorunuyor ancak her gun kullanan biri olarak surekli kalabalik (hem de inanilmaz derecede) oldugu icin bu guzellikleri farketmenin zor oldugunu belirteyim.

    Posted on 30 Eylül 2009 14:51

     
  2. Adsız Said,

    Ayrıca bizde olduğu gibi onlarda da metronun güzelliğini, hergün boğazı köprüden geçenlerin manzarayı, vapurla geçenlerin de topkapı sarayı, kız kulesi, galata kulesi, sultanahmet cammi vs gibi doğal ve tarihi güzellikleri görüp de "sıradan" gibi algılıyordur olabilirler. ....başarılar beşiktaş!

    Posted on 30 Eylül 2009 15:05

     
  3. home Said,

    Kesinlikle, bir sure sonra kizlar bile "siradan" geliyor... :)

    Posted on 30 Eylül 2009 15:09

     
  4. Melek Said,

    Sayin HOME
    karsi cinsten insanlarin size siradan gelmesi hic iyiye alamet degil :)

    Posted on 30 Eylül 2009 15:19

     
  5. Adsız Said,

    abla naptın ya??? kavgada söylenmez bu:)

    Posted on 30 Eylül 2009 18:35

     
  6. home Said,

    Karsi cinsin belli bir kesminin "siradan" gelmesi, "siradan" olmayani bulabilme konusunda onemli bir adimdir... "troubleshooting" yapmaya gerek kalmaz... :)

    Posted on 30 Eylül 2009 18:40