Yorumlar
E-Mail

Galatasaray Facebook'ta 1 numara!

9/26/2009 03:50:00 ÖS Gönderen Esclusivo Sportivo

Galatasaray, Facebook'ta 1. numara!.... Galatasaray fan page toplam 1.9 milyon üyeye sahip. Spor kulüpleri kategorisinde en çok taraftarı bir araya getiren Galatasaray fan page, rakiplerine ezici bir üstünlük sağlıyor. Galatasaray'ın en yakın rakibi 926 bin taraftar toplayabilen Manchester United. Fark 1 milyon! Üçüncü sırada Beyzbol takımı New York Yankees 919 bin taraftar ile üçüncü sırada. En yakın Türk rakibi ise Beşiktaş. 7. sıradaki siyah-beyazlılar 596 bin taraftarı bir araya getirebildi. Listede Türk Milli Takımı 17, Genç Fenerbahçeliler ise 27. sırada.



Galatasaray Fan Page 19 Mayis 2009 tarihinde sıfırdan başlayarak 4 ay gibi bir zaman diliminde yaklaşık 2 milyon Galatasaray taraftarını bir çatı altında toplamayı başardı. Sayfa kurucusu Umut Öfkeli; "Hedefimiz 2 milyon Galatasaraylıyı kulübümüze destek için bir araya toplamaktı. Hiçbir karşılık beklemeden içimizdeki Galatasaraylılık aşkı ile çıktığımız bu yolda ilk etabı layikiyla başardık. Umuyoruz ki bu rakam daha da yukarılara çıkacaktır ve kulübümüze desteğimiz eskisinden de fazla olacaktır" dedi.



Sayfada ayrıca geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Ultraslan Grubunun kurucusu Alpaslan Dikmen yaşatılmaya devam ediyor. Geçen yıl 27 Eylül tarihinde hayatını kaybeden Alpaslan Dikmen, yarın oynanacak Eskişehirspor maçında ölümünün birinci yılında anılacak. Eski açık tribününde Dikmen'in resimli bir koreografisi oluşturulacak.

2 Response to "Galatasaray Facebook'ta 1 numara!"

  1. Adsız Said,

    güzel güzel;)

    Posted on 27 Eylül 2009 15:30

     
  2. Adsız Said,

    eeeee 25 milyon FEBEŞli nerde ??

    Posted on 28 Eylül 2009 21:47