Yorumlar
E-Mail

To be, or not to be, that is the question!

9/04/2009 07:58:00 ÖS Gönderen Esclusivo Sportivo
Gün içinde Ronaldo ve Portekiz Milli Takımı hakkında yazmıştım. Onlardan aşağı olmayan bizim Milli Takımdan bahsetmememek olmazdı. Sonuçta Portekiz gibi Türkiye Milli Takımının da 2010 Dünya Kupasına gidememesi Avrupa'da yankı uyandırır. Ayrıca Çek Cumhuriyeti'nin de durumu pek iç açıcı değil.


Estonya maçında yenileceğinizi düşünmek bile istemiyorum. Ama futbol bu, ben de formamı çıkartıp, ihtimalleri yazıyorum. Bosna-Hersek Ermenistanı yener, biz Estonya'ya yenilirsek, futbolcularımız 2010 yaz tatili için otel rezervasyonlarını pazar gününden itibaren rahat rahat yapabilirler. Bosna, Ermenistan'ı yener, biz de Estonya ile berabere kalırsak, otel rezervasyonları için çarşamba'yı beklemek durumundalar.


Bundan 5-6 yıl önceki Çekleri hatırlayın. Avrupa'nın en diri ve mücadeleci takımıydı. Euro 2004'ün favorilerindendi ama yarı finalde Yunan duvarını geçememişti. Milan Baros ve Peter Cech'den sonra şimdi de Jan Koller ile Tomas Rosicky takıma geri döndü. Rakip lider durumdaki komşu Slovakya. Eski Çekoslovakya'nın diğer yarısı. Çekler bu maçtan 3 puan alamazsa işleri çok çok zorlaşır.

Sonuç itibariyle şu önümüzdeki 5 günlük süre içinde bu üç ülkenin elenme ihtimali var. Türkiye, Portekiz, Çek Cumhuriyeti.... puan cetvellerine bakınca aslında bu üç ülkenin gidememesi değil, gidebilmesi büyük sürpriz olur.

0 Response to "To be, or not to be, that is the question!"